Covid-19 Antistoffentest van Lomina

covid antistoffentestOnlangs heb ik de Covid-19 Antistoffentest van Lomina gekocht en uitgeprobeerd. Deze COVID-19 lgM/lgG antilichaam sneltest bestaat uit twee IVD-testkit is voor het zelftesten voor de detectie van IgG- en IgM-antilichamen in het bloed.
Het testen is ongeveer net zo eenvoudig als een coronazelftest. Alleen moet je in plaats met een staafje in je neus met een pipet een paar druppels bloed uit je vinger opzuigen, nadat je met een lancet in je vinger hebt geprikt. De druppels bloed voeg je toe aan een flacon met reagens en vervolgens druppel je wat bloed op de teststrip. Paar minuten wachten en je krijgt de uitslag.

Bij ons was de uitslag dat de test geslaagd, maar negatief was. De controlelijn werd dus zichtbaar. De twee lijnen voor de twee soorten antistoffen niet. Kennelijk geen antistoffen, ondanks een vaccinatie.
Lomina claimt echter niet dat de hun antistoffentest ook antistoffen na vaccinatie kan detecteren. Het schijnt dat men na een besmetting vaak veel meer antistoffen in het bloed heeft en wellicht is de samenstelling daarvan ook anders.
lomina testkit review

Inhoud van de Covid-19 Antistoffen test kit van Lomina

geen corona antistoffen

Negatieve uitslag (geen antistoffen tegen Covid-19)

 

 

termen: Covid 19, test, review, antistoffentest, ervaringen, testkit, Lomina, beoordeling, kit

Gepubliceerd in Tips

Geef een reactie