Gratis Slimme Bandenpomp bij Gamma Amsterdam Nieuw-West

gratis banden oppompen AmsterdamOp steeds meer plekken in Nederland komen gratis slimme bandenpompen. Onlangs is er bij Gamma in Amsterdam Nieuw-West ook zo’n gratis Slimme Bandenpomp voorzien van zonnepaneel geplaatst.

Wist je dat een te lage bandenspanning een aanzienlijke impact heeft op je rijervaring/-veiligheid, brandstofgebruik en levensduur van de banden van je auto? En daarmee dus een negatieve impact heeft op het milieu.
Door regelmatig je banden op te pompen spaar je dus het milieu én het is goed voor je eigen portemonnee. Vaak kost het gebruik maken van een bandenpomp bij een benzinestation al snel een euro, maar op steeds meer locaties kan dit gelukkig ook (weer) gratis.

Deze slimme bandenpompen bieden kostenbesparingen en verbeterde rijervaring voor zowel omwonenden van bouwmarkten, winkelcentra en (gemeente)kantoren.
Met de Slimme Bandenpomp wordt het oppompen van je banden een fluitje van een cent en kun je eenvoudig je banden op de juiste spanning brengen, zonder gedoe en zonder kosten.

In Amsterdam vind je deze slimme bandenpompen al om meerdere locaties, zoals bij Artis, Praxis Amsterdam Noord en nu dus ook bij de Gamma in Nieuw-West. Je vindt deze bouwmarkt naast het Corendon Hotel aan de Aletta Jacobslaan.

Voor meer gratis bandenpompen in het gehele land kijk je op bandopspanning.nl

Geef een reactie